Založ si blog

Vakcína – novodobá globálna modla ľudstva

Mnohým z vás asi netreba pripomínať, na základe čoho sa otriasal a padol nepremožiteľný a tisícročia jednotný Egypt, takmer nezlomná mocná Rímska ríša či v moderných dejinách Juhoslávia a ešte nedávno na našej planéte najväčší Sovietsky zväz. Aj Spartakus bol silný a nepremožiteľný, dokým pretrvávala v jeho skupine jednota, ktorú časom nahlodali vnútorné rozpory, spôsobené  vonkajším vplyvom mocných.

O čo v podstate ide liberálom tohto sveta? Rozdúchať medzi ľuďmi a národmi nevraživosť, vyvolať lokálne nepokoje, za účelom rozhádať a názorovo ich umelo rozdeľovať, nakoľko sa stanú podľa čejsi potreby v danom momente ľahšie manipulovateľní. Umelo vykonštruované  celosvetové spory preniesť formou ráznych príkazov a pokynov do jednotlivých štátov a myšlienkovo oddeliť rodičov od detí, rozoštvať medzi sebou súrodencov i pokrvne blízkych a na seba naviazaných príbuzných či priateľov, spolupracovníkov. Pod rúškom jedine ich naordinovanej správnosti pomaly degradovať v plnom rozsahu rodinu, k čomu do istej miery svojimi liberálnymi vyhláseniami napomáha už aj samotný pápež, čo starší veriaci, s prepáčením, s úctou k ich veku, tomu len ťažko uveria a porozumejú.

Kto sa trochu viac zaujíma o filmové umenie, môže si všimnúť, že za posledné tri-štyri roky predovšetkým americké i európske seriály, pripomínajúce jedno veľké klonovisko, určené najmä neplnoletým mladým adolescentom, kladú obrovský dôraz postavený na jednom modeli: cielene do popredia vnášajú globalizáciu, miešanie rás, LGBTI, užívanie omamných látok… Až človek nadobúda dojem, že pomaly žije medzi nami viac gejov ako hetero, že naši potomkovia sa musia povinne zaľúbiť do černošky či do araba, že žiadna žúrka sa nesmie, okrem pijatiky do nemoty, zaobísť ani bez šišky, koksu a minimálne kvalitnej švédskej trojky. Rodina je postavená na vedľajšiu, burinou zarastajúcu koľaj. Bohchráň, aby ste čo i len trochu proti tomu niečo namietali, hneď máte na krku slučku a kopu zákonov. Aj keď veľa mladistvých  navonok falošne podlieha tomuto trendu, v podstate  ho zavrhujú a vo svojom vnútri s ním nesúhlasia. Alebo sa už mýlim…?!

Liberálni voľnomyšlienkari zhurta a direktívne fašisticko-marxistickými metódami rúcajú odskúšané pravidlá a overené hodnoty nadobudnuté stáročiami a tisícročiami. Prvým vážnym príkladom toho je práve globálna vakcinácia. Ľudia, a to nielen u nás, sú vedome štvaní proti sebe. Nainfikovaní zaočkovanci upodozrievajú tzv. antivaxerov z doposiaľ nepodloženej, no jedine nimi roznášajúcej nákazy, nakoľko im niekto odkiaľsi dobre motivovaný a ešte lepšie zaplatený nenápadne vsugeroval do hláv, že práve oni sú tí nečistí!

Vakcína sa stala pre mnohých modlou, tak ako sa v minulosti stali umelými modlami Lenin, Marx, Hitler, Obama a dnes popletený Biden. Samozrejme, radia sa k nim i niektorí  „vychytení“ slovenskí herci. Lenže ako môžete veriť takým vyprodukovaným umelcom, ktorí spolu s plagiátormi Igorom , Borisom, Branislavom a im podobných, hrajúcich sa na slušniačikov, vykrikovali na námestiach nezmyselnosti, ktorým mnohí dodnes ani sami neveria. No túžba byť na malom Slovensku v obraze sa stala nielen ich snom, ale na prvom mieste privilégiom, pretože im to prináša bez akéhokoľvek úsilia a ľudskej námahy napĺňať bezodný mech na kúpu drahých áut, dve-tri luxusné dovolenky, tajno-netajné milenky…  Preto, bez akéhokoľvek ostychu, sú ochotní robiť poskokov mastne zaplatenej reklame. A to ešte z našich daní! Obrovské peniaze namiesto  očkovacej reklamy mohli byť radšej investované do nákupu zdravotníckych pomôcok, CT, prípadne rozdelené do domov pre seniorov, na výstavbu detských ihrísk, aby sa aspoň trochu predišlo oveľa viac nákazlivejšej epidémii – obezite. A s ňou súvisiacim chorobám.

Mnohí ľudia zo strachu, z neprestávajúcej bolesti i od hanby, že sa dali nedobrovoľne zbalamutiť, radšej zatajujú a nehovoria, koľko z nich – zaočkovaných – má dlhodobé obrovské problémy, predovšetkým neurologického charakteru, srdcovocievnych a pohybových ťažkostí. O zomretých ani nehovoriac, nakoľko sú pre verejnosť tabu. Druhá skupina však nechce ani počuť a otvorene pripustiť zlyhanie vakcín. Očkovanie znamená pre nich (falošný!) úsmev, slobodu, víťazstvo, správne riešenie, radosť! Možno niektorí majú z neho aj poriadny dlhodobý sexuálny zážitok!  

Nevidím žiadny problém každý deň informovať obyvateľov Slovenska o presnom počte nakazených nezaočkovaných a nakazených zaočkovaných. Alebo sa budeme donekonečna handrkovať a opäť hrať na mačku vo vreci, či na slepú babu? Zároveň falšovať a podvádzať, ako zvyknú robievať malé deti pri každej hre či študenti pri odpisovaní písomiek. Nevynímajúc i tzv. novinárov pri skresľovaní údajov, kde premnohí z nich už tradične bez chrbtovej kosti, nemajú problém v každom režime sa prispôsobiť novým požiadavkám a proletársky tvoriť na objednávku. O politikoch ani nehovoriac.

Nech vyjde konečne na povrch ozajstná pravda – nespochybniteľná! – buď pre jedných alebo druhých. Možno tí nezodpovední, ako zvyknú očkovanci bez jasných dôkazov osočovať nezaočkovaných, ktorí majú oprávnené pochybnosti o vakcínach, sa na podklade neprekrútených faktov rozhodnú časom zmeniť svoj názor. Zatiaľ i samotný štát, vláda, prezidentka, i Mikasova mašinéria si propagovanú novoliberálnu modlu odmietajú brať na zodpovednosť. Asi prečo?! Ako jej potom majú veriť ostatní občania?

Pritom vládnuci politickí hulváti opäť útočia na protestujúcich – ľudí, ktorí ich v podstate živia. Skoro zabudli na podobné vulgarizmy a smradľavé reči z minulého roka, ktorými okydávali národ a hnali ho ako dobytok v tom najhnusnejšom jesennom počasí na antigénové testy, ako na tie najlepšie, najpresnejšie, najdokonalejšie. Odporcov obviňovali z konšpirácií, hoaxov, akéhosi bludárstva. Komu dal čas za pravdu, netreba vôbec komentovať! Len sa pýtam: Načo vlastne boli nanucované, keď dnes tá istá sklerotická vládna klika spolu s Mikasom, Krčmérym, Jarčuškom i Lengvarským hovorí o ich veľkej nepresnosti a nespoľahlivosti? Zbytočne vyliate milióny, kopa vystresovaných a vynervačených ľudí, podcenené a neliečené oveľa viac závažnejšie diagnózy… To všetko je len zlomok neschopnosti, no zároveň i klamstva súčasnej pseudovlády, ktorá od samého začiatku manipulatívne narába nielen s faktami, ale predovšetkým s ľudskými osudmi.

Už dlhšiu dobu vnímam, že v našej krajine máme len dvoch-troch vytypovaných  (neviem, čím si to zaslúžili?!) a (niekým?) overených najmúdrejších, najkompetentnejších, najdokonalejších, najvzdelanejších, najschopnejších epidemiológov či virológov. Ostatní sú asi veľkí „neschopáci“, keď viacerým z nich je upierané právo vyjadriť sa k najaktuálnejšej téme tohto desaťročia. Alebo sa za tým hlasným huriavkom skrýva tajná náklonnosť k farmaceutickým spoločnostiam a istá účasť na ich zhodnocovaní?! Nič nové pod slnkom v zemi podtatranskej! Distribútori liekov, po novom díleri, tu fungovali už aj za bývalého režimu a výsledky ich aktivít a perfektná spolupráca s mnohými „šikovnými“ lekármi i lekárnikmi nedala na seba dlho čakať. Tí si za spriaznenosť, vernosť a propagáciu často neoverených a málo efektívnych  druhov voľnopredajných liekov, mastičiek a kadejakých prípravkov užívali a užívajú doteraz zdarma pobyty napríklad v Chorvátsku, v Španielsku, Paríži, ale i v slovenských a českých kúpeľoch… Prípadne profitujú formou drobnejších darčekov v podobe kozmetických a hygienických balíčkov, osušiek, neraz i firemných večierkov. No s týmto biznisom sa vám len máloktorý z nich otvorene prizná, nebude to vešať na nos ani svojim najbližším, nie to ešte nejakému napichanému zaočkovancovi.

„Celý svet je už obrátený hore nohami, celkom naruby. Plný falošnosti a klamstva!“ započul som pred niekoľkými dňami v autobuse. Doplním, že aj nadradenosti, povýšenosti, zosmiešňovania, netolerantnosti, neúcty jedných voči druhým. Takto si vysnívanú demokraciu západného typu málokto predstavoval. 

Na vlastné riziko sa pichá heroin…

07.08.2021

Pri sledovaní príspevkov na margo nezaočkovaných môže čitateľ v poslednom čase postrehnúť čoraz väčšiu nevraživosť, nenávisť, agresivitu, jedovitosť inšpirovanú redaktormi a novinármi či nechutnými urážkami a vulgarizmami à la Matovič, Nagy, Mikulec. Samozrejme, každý má právo brániť sa, a ani tu spätná reakcia nemôže chýbať. Preto nestačí vopred [...]

Nielen médiá traumatizujú už aj tak polarizovanú spoločnosť

23.07.2021

Masírovaniu mozgov do krajnosti podľahli aj hyper a supermakety. Niektoré od podlahy, iné, namiesto reklamy, takmer na každom metri, dávajú pokyny, ako „rozvážne“ a s patričným odstupom sa máme správať pri nakupovaní tovaru. Pritom nikoho z marketingu netrápi, že sa zbytočne preháňame po veľkoplošnej predajni z jedného kúta na druhý, samozrejme, pomedzi dlhé rady [...]

Kam smeruje ľudská spoločnosť?!

17.07.2021

Nezaujíma vás to? Prípadne ľudsky uvažujete, ako sa vyvinie situácia o pár rokov, nakoľko to už teraz nevyzerá s týmto svetom ružovo?! Nevadí. Stačí si pozrieť počas letných večerov seriál Ľudská spoločnosť (The Society), aby ste pochopili, kam až siahajú vízie niektorých politikov i jednotlivcov. Každý z nás vníma filmové či seriálové [...]

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 76478x
Priemerná čítanosť článkov: 2467x

Autor blogu

Kategórie