Založ si blog

Rýchlo kvasené vakcíny a hoaxy premenené na realitu

V médiách sa dal počuť profesor Krčméry, že očkovanie proti predchádzaniu neznámych chorôb  nie je nič nové pod slnkom. On ich má v sebe pomaly tucet, dokonca jedna z posledných ho v Afrike ochránila pred maláriou, aj preto  je medzi živými. Covid-19 patrí medzi ne. Preto vakcínami, ktoré sú u nás na výber a čakajú v skladoch v hojnom počte, by sa mali dať zaočkovať všetci už od 12-tich rokov. Možno s ním do istej miery len súhlasiť, že nám ide príkladom. Až na jednu veľkú maličkosť. 

Krčméry  totiž pozabudol povedať najdôležitejšiu vec: Vakcíny proti žltej zimnici, týfusu, tuberkulóze, detskej obrne, záškrtu, tetanu, osýpkam, hepatitíde… sú rokmi odskúšané a preverené. No toto je očkovacia látka pokus buď  – alebo, neraz i na úkor obetovania tisícok, možno i miliónov ľudských životov.  A to svätému Krčmérymu už zrejme neprekáža!   

I ja som očkovaný desiatimi vakcínami, tak ako všetci moji rovesníci i celé generácie pred a po mne, no na rozdiel od tých dnešných rýchlokvasených, dovolím si povedať, ešte nedokvasených vakcín, mali pred ľuďmi ozajstný rešpekt, nakoľko boli overené, bez výnimky im všetci dôverovali, lebo neuškodili, ale naozaj pomohli.

Na veľkú vševedkyňu a lekárku sa hrá prezidentka, ktorá nabáda ľudí bez akejkoľvek brzdy dať do seba vpichnúť neoverenú látku, ktorá pomohla bleskovo zbohatnúť dvom-trom nadnárodným farmaceutickým firmám. Pritom nemá ani v paži pomyslieť na ľudí s vážnymi zdravotnými problémami. Asi nechce počuť o tých spoluobčanoch, na ktorých sa tak odvoláva, že mnohí z nich po očkovaní nemôžu chodiť, majú obrovské problémy so srdcovým svalom. Nešťastie mal aj mladý urastený muž, ktorému po prvej dávke pfizerom tŕpnu už tri mesiace ruky a nohy, či takisto tridsiatnik po očkovaní schytal uzliny pod oboma pazuchami, ktorých sa nedokáže pár týždňov zbaviť. A takýchto prípadov je na tisíce. Len sa zahmlievajú, bagatelizujú, odpútavajú na vedľajšiu koľaj. Netrápi ju, že chorí ľudia sú unavení z chodenia od lekára k lekárovi, pritom ani jeden im nepovie pravdu. Tak ako mojej manželke, ktorá nevie, či sa má dať očkovať, nakoľko opakované testy na protilátky po prekonaní covidu jej namerali takmer nulovú imunitu, povedal so stoickým pokojom nemenovaný odborník, aby si hodila korunou. Pritom iní oslovení virológovia i epidemilógovia nám potvrdili, že ich nezíska ani po desiatich vakcináciách, čo potvrdili výskumy v Amerike už pred 50–timi rokmi. Práve naopak, vakcína dokáže v jej organizme vyvolať neblahé účinky.  Podobná situácia môže očkovaním vzniknúť aj po prekonaní Covidu-19.

Preto sa pýtam: Kde sú tí slávni prezidentkou oceňovaní progresívni virológovia a epidemilogóvia, že nezaujmú stanovisko aj k tejto problematike a v elektronických či printových médiách neinformujú otvorene, najmä kompetentne a pravdivo, ako chcú riešiť túto nemalú skupinu obyvateľstva?  

No médiá mlčia, sú poplatné vláde, vakcinám, svojim blahodarcom, na ničom inom im nezáleží. V USA aspoň v tomto smere ľudí so závažným zdravotným postihnutím od očkovania oslobodili a taktiež udeľujú religiózne výnimky.  

Zároveň prekvapuje chaos okolo výberu vakcín od rôznych firiem. Keď sú také spoľahlivé a výborné, prečo sa neočkuje len jednou najoverenejšou! celý národ. Tak by sa aspoň ukázala jej kvalita, aj prípadné nedostatky. 

Mnohí ľudia v zásade nie sú proti očkovaniu. Vyčkávajú. Bohužiaľ, za nedôverou vakcín nemožno hľadať Pelegriniho, ani obviňovať opozíciu, ale predovšetkým vás pani Čaputová a pán Lengvarský spolu s vašou slávnou suitou virológov, epidemiológov a niektorých „múdrych“ koaličných samozvaných odborníkov, samozrejme za intenzívnej pomoci médií. Ľudia boli pred dvomi mesiacmi naklonení dať sa očkovať Sputnikom, no vy ste voči nemu spustili antireklamu, ako hovorí môj známy, brutálnu vojnu, čím ste tisícky ľudí znechutili, zároveň vyvolali odpor aj voči ostatným vakcinám, keď ste nehovorili pravdu o ich negatívnych účinkoch, vedome ste zatajovali úmrtnosť, dokonca boli perzekvovaní novinári, ktorí sa rozhodli poriadne a nezávislejšie robiť svoje remeslo. Národ ste obviňovali z hoaxov, konšpirácií, ktoré sa časom predsa len premenili na realitu. Niekto vám musel našepkať, že slovenský národ dávno už nie je holubičí, je vzdelaný aj jazykovo, nenaletí na vaše ťarbavé slová. Preto ste zmenili taktiku. Neostalo vám nič iné, ako začať aspoň trochu hovoriť pravdu. No zodpovednosť i za jej prípadné následky ste ponechali na samotných očkovancov. Báli ste sa jej od samého začiatku a bojíte sa i teraz, nakoľko ste si vedomí, že niečo nie je s vakcínami kóšer.     

Vojak Lengvarský sa musí poriadne topiť vo vlastnej šťave, a to nielen od horúceho počasia. Vakcíny uložené v škatuliach pomaly strácajú na záruke a milióny za ich nákup prešustrovať ako pri antigénových testoch by bolo naozaj hriechom do neba volajúcim. Nevie kam z konope, preto sa rozhodol konať autoritársky – na ľudí prichystal podlú pascu. Nerozvážne segregoval ľudí na dve skupiny s rozdielnymi právami a slobodami. Čím sa otvorene vrátil do obdobia spred 80-tich rokov. Lengvarský to nazýva motiváciou, ktorá však reálne u občanov vyznieva diskriminačne, vydieračsky a despoticky. Našim nezaočkovaným ľudom zakázal vychádzať zo zatvorenej klietky, na druhej strane však majú dovolené do nej slobodne a bez akejkoľvek zábrany a obmedzenia, síce možno zaočkovaní, ale s bezpríznakovou nákazou vchádzať cudzinci, najmä nedisciplinovaní a rozdivošení Briti. O migrantoch roznášajúcich nám neznáme choroby ani nehovoriac. Neviem, v ktorom štáte by si dovolila vláda takto manipulovať s národom!? Na druhej strane však netreba zabúdať, že ani vojenská chunta v Chile netrvala večne. 

Záver: Čínsky učiteľ, editor, politik a filozof Konfucius (551 – 479 pred n.) povedal: „Veľký človek má na mysli spravodlivosť – malý človek úspešnosť.“ Čo vy na to, naši vodcovia?!

Na vlastné riziko sa pichá heroin…

07.08.2021

Pri sledovaní príspevkov na margo nezaočkovaných môže čitateľ v poslednom čase postrehnúť čoraz väčšiu nevraživosť, nenávisť, agresivitu, jedovitosť inšpirovanú redaktormi a novinármi či nechutnými urážkami a vulgarizmami à la Matovič, Nagy, Mikulec. Samozrejme, každý má právo brániť sa, a ani tu spätná reakcia nemôže chýbať. Preto nestačí vopred [...]

Vakcína – novodobá globálna modla ľudstva

30.07.2021

Mnohým z vás asi netreba pripomínať, na základe čoho sa otriasal a padol nepremožiteľný a tisícročia jednotný Egypt, takmer nezlomná mocná Rímska ríša či v moderných dejinách Juhoslávia a ešte nedávno na našej planéte najväčší Sovietsky zväz. Aj Spartakus bol silný a nepremožiteľný, dokým pretrvávala v jeho skupine jednota, ktorú časom nahlodali [...]

Nielen médiá traumatizujú už aj tak polarizovanú spoločnosť

23.07.2021

Masírovaniu mozgov do krajnosti podľahli aj hyper a supermakety. Niektoré od podlahy, iné, namiesto reklamy, takmer na každom metri, dávajú pokyny, ako „rozvážne“ a s patričným odstupom sa máme správať pri nakupovaní tovaru. Pritom nikoho z marketingu netrápi, že sa zbytočne preháňame po veľkoplošnej predajni z jedného kúta na druhý, samozrejme, pomedzi dlhé rady [...]

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 76133x
Priemerná čítanosť článkov: 2456x

Autor blogu

Kategórie